6.11.09

Συμφωνία Walt Disney- Nova

Και επίσημα στη Nova η Walt Disney, με το Disney Channel από αύριο , Σάββατο. Για 3 μήνες τα Disney Channel και το Disney XD θα είναι αποκλειστικά στο μπουκέτο της Nova. Πρόκειται για αναβάθμιση της παρουσίας του μεγάλου αμερικανικού στούντιο στην Ελλάδα, το οποίο ξεκίνησε πριν να μεταδίδει τα προγράμματά του από το Mega και στη συνέχεια από την ΕΡΤ συμφωνία όμως που προκάλεσε αρκετές επικρίσεις

Το Disney Channel Ελλάδας θα στοχεύει σε δυο ξεχωριστές ηλικιακές ομάδες, τα παιδιά ηλικίας από 2 έως 5 ετών και 6 έως 14 ετών, καθώς και στις οικογένειές τους, προσφέροντας στους Έλληνες τηλεθεατές ένα συναρπαστικό μείγμα προγραμμάτων. Η πρεμιέρα του καναλιού θα γίνει με τη «Χάνα Μοντάνα», μια αυθεντική σειρά ζωντανής δράσης για τη μαθήτρια Miley Stewart (Miley Cyrus), η οποία ζει μια μυστική διπλή ζωή ως η διάσημη παγκοσμίως popstar Χάνα Μοντάνα. Η σειρά, που έχει προκαλέσει αίσθηση παγκοσμίως μετά την πρεμιέρα της τον Μάρτιο του 2006, παρακολουθείται από 200 εκατομμύρια μοναδικούς τηλεθεατές το τρίμηνο.
Στη Nova από τις 3 Οκτωβρίου εκπέμπει στην Ελλάδα και το Disney XD το περιέχει ένα συνδυασμό από προγράμματα ζωντανής δράσης και κινουμένων σχεδίων για παιδιά από 6-14 ετών, απευθυνόμενο κυρίως σε αγόρια και στην αναζήτησή τους για εξερευνήσεις, κατορθώματα, αθλήματα, περιπέτεια, μουσική και χιούμορ. Διαθέσιμο στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, περιλαμβάνει ολοκαίνουργιες σειρές δράσης, ταινίες και μικρής διάρκειας σειρές. Μέχρι το 2010, το Disney Channel και το Disney XD θα βρίσκονται σε 13 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

**Στην ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ είναι αφιερωμένο το επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ «Για πάντα Πρωταθλητές» που θα προβληθεί απόψε στις 23.00.Το επεισόδιο ξεκινά με προσφυγιά, με τον Κώστα Νεγρεπόντη, τις προπολεμικές ομάδες, το νταμπλ του 1939 και το πρωτάθλημα του 1940.

**Να αποστείλουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου για τις καμπάνιες επικοινωνίας, ως και σήμερα, καλεί τα μέλη της Ένωση Διαφημιστικών Εταιρειών Ελλάδας. Η κίνηση αυτή γίνεται με στόχο να συγκεντρωθούν τα θέματα που εκκρεμούν και αφορούν το διαφημιστικό κλάδο.

**Το Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης “FINA/ARENA Swimming World Cup 2009”, με τη συμμετοχή των κορυφαίων Μάϊκλ Φέλπς και Φραντσέσκα Πελεγκρίνι, αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV , από σήμερα.

SuperLeague στον ΑΝΤ1 Satellite

Τις μεταδόσεις 9 ομάδων της SuperLeague θα πραγματοποιούν για τα επόμενα 3 χρόνια, τα Δορυφορικά Κανάλια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Αμερική, τον Καναδά και την Αυστραλία. Περισσότεροι από 100 αγώνες τη σεζόν, συγκεκριμένα 3 αγώνες σε κάθε αγωνιστική, προβάλλονται ζωντανά από τον ΑΝΤ1 SATELLITE και τον ANT1 PACIFIC. H συμφωνία αφορά στη μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων των ομάδων , Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ, Ηρακλής, Πανιώνιος, Καβάλα, Λεβαδειακός, Εργοτέλης και Πανθρακικός.




Short Stories
Την παρέμβαση του εισαγγελέα για τη χορηγία στην αεροπορικής εταιρείας στην «Αθλητική Κυριακή» ζητάει η ΠΟΣΠΕΡΤ με ανακοίνωσή της. Η ομοσπονδία υποστηρίζει πως «στη σύμβαση χορηγίας, , τιμολογείται ένα διαφημιστικό μήνυμα 40 δευτερολέπτων χαριστικά (1 ευρώ) με μόνη υποχρέωση την παραχώρηση για το διάστημα αυτό ηλεκτρονικού μηνύματος για τη γραφική ανάλυση φάσεων και ενός παρουσιαστή σχολιαστή φάσεων» Η ΠΟΣΠΕΡΤ υποστηρίζει πως «ήδη στις πρώτες εκπομπές επανειλημμένα καταστρατηγείται ο ιδρυτικός νόμος της ΕΡΤ και το ΠΔ 100 του 200 (παρ 6) διότι υπερβαίνει τους όρους χορηγίας και σε χρονική διάρκεια και πέραν της αρχής ή και τους τέλους των προγραμμάτων» ενώ παράλληλα «εκφωνείται και ο χορηγός». **Την ίδια ώρα Μόνο θλίψη προκαλεί η κατάσταση στην ΕΡΤ. Στην αναμέτρηση της κυβέρνησης με τον πρόεδρο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης Χρήστο Παναγόπουλο, όμηροι για μια ακόμη φορά είναι οι 1.300 συμβασιούχοι, ενώ στην «ανθρωποφαγία» των ημερών, εναντίον του προέδρου της ΕΡΤ , λαμβάνουν μέρος εφημερίδες και κουτσομπολίστικες εκπομπής .Ο Χ. Παναγόπουλος δηλώνει τώρα πως κανείς από τους υπουργούς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του ως σήμερα, και ο νέος υπουργός Πολιτισμού οχυρώνεται- μετά και την πρωθυπουργική ρήση στη Βουλή για τις αμοιβές του προέδρου της ΕΡΤ- πίσω από το γεγονός ότι ακόμη δεν δημοσιεύτηκαν τα σχετικά προεδρικά διατάγματα για τις αρμοδιότητες των υπουργείων. Από αυτή την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ο κόσμος περιμένει πολλά περισσότερα γι΄ αυτό και την ψήφισε μαζικά .Είναι ώρα τα συναρμόδια υπουργεία, Εσωτερικών , Πολιτισμού , Οικονομικών να ασχοληθούν επισταμένα με μια κρατική επιχείρηση που λαμβάνει απευθείας από τον πολίτη περίπου 299 εκατ. ευρώ ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: