21.5.15

Short stories21.05.2015



Eurovision: Το εισιτήριο για τον Τελικό του Σαββάτου 23 Μαΐου εξασφάλισε η Ελλάδα στον χθεσινό Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision, ο οποίος μεταδόθηκε από τη ΝΕΡΙΤ. Ο Δεύτερος Ημιτελικός όπως και ο Τελικός της 23ης Μαΐου θα μεταδοθούν από τη ΝΕΡΙΤ, τη ΝΕΡΙΤ HD και ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία  WebTV στο www.nerit.gr. Τον σχολιασμό θα κάνουν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.



Καθημερινή:  Στις 9 Ιουνίου θα αποφασίσει η έκτακτη γενική συνέλευση της Καθημερινή ΑΕ για την διαγραφή της εκδοτικής εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Nova:  Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας,  "FINN Masters 2015", που θα φιλοξενηθεί φέτος στο λιμάνι της Καβάλας θα μεταδώσουν τα Novasports από αύριο (23:30, NS4) Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που έχει προσελκύσει τους καλύτερους ιστιοπλόους μονοθέσιων σκαφών FINN απ' όλο τον κόσμο.

Alpha: Από την Κυριακή 31 Μαΐου (14:00, Alpha) ο  Δημήτρης Μάρκος και η Φωτεινή Πετρογιάννη μετακομίζουν «Στη γειτονιά μας», περπατούν στους δρόμους της, βλέπουν εικόνες, ακούνε ιστορίες και αναζητούν εκείνα τα μέρη και τα πρόσωπα που την κάνουν μοναδική.




Δεν υπάρχουν σχόλια: