21.5.15

Θα παίζει στο NBA ο OTE TV ως το 2018



Ανανέωσε και με το NBA ο ΟΤΕ TV. Μετά το Γερμανικό και το Ιταλικό Πρωτάθλημα  ο ΟΤΕ TV, επεκτείνει για άλλα τρία χρόνια τη σχέση με το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη, έως το 2018. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν στα κανάλια OTE SPORT περισσότερες από 170 live μεταδόσεις το χρόνο, καθημερινή δράση σε ζωντανή μετάδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και πιο δυνατό πρόγραμμα κατά τη θερινή περίοδο. 



Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης για τα Global Games, την κανονική περίοδο με καθημερινές μεταδόσεις αγώνων, το NBA All Star Game, τα Play-off με έναν αγώνα κάθε μέρα και όλους τους τελικούς αγώνες ανά περιφέρεια και τα NBA Finals.  Όπως είναι φυσικό, στην κανονική περίοδο θα δίνει έμφαση στις αναμετρήσεις όπου συμμετέχουν Ευρωπαίοι και Έλληνες αθλητές όπως οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Κουφός, Νικ Καλάθης και  Γιάννης Αντετοκούμπο. Το πλούσιο πρόγραμμα συμπληρώνεται με τις εκπομπές NBA Action για όλη τη δράση κάθε αγωνιστικής, τα προγράμματα Inside Stuff που μας ξεναγούν στα άδυτα του NBA, το NBA Draft, το All Star Saturday και τις καθημερινές ενημερώσεις του NBA Daily.


Υπενθυμίζεται πως ο ΟΤΕ TV ανανέωσε πρόσφατα  τα δικαιώματα αποκλειστικής μετάδοσης του Γερμανικού Πρωταθλήματος για τα επόμενα 2 χρόνια έως το 2017, εξασφαλίζοντας το σύνολο των αγώνων της Bundesliga, καθώς και της Bundesliga 2, συμπεριλαμβανομένου του Supercup καθώς και των Play Off για κάθε πρωτάθλημα, όπως και τους αγώνες του Ιταλικού Πρωταθλήματος για την επόμενη τριετία έως και τη σεζόν 2017-2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια: