9.4.15

Ανησυχία της ΠΟΕΣΥ για τα social media

Short stories


ΠΟΕΣΥ: Tην ανησυχία του για την ένταση του φαινομένου της κίτρινης και παραπλανητικής δημοσιογραφίας εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ,  με αφορμή δημοσίευμα όπου επιχειρεί να εμφανίσει τον εργατολόγο Τασο Πέτροπουλου ως «υπηρέτη εργοδοτικών συμφερόντων”. Η ΠΟΕΣΥ παρατηρεί πως “αυτού του είδους η δημοσιογραφία διογκώνεται και παρεκτρέπεται σε συκοφαντικές και απειλητικές εκφάνσεις στα social media, τα οποία δεν διαχειρίζονται επαγγελματίες δημοσιογράφοι, οι οποίοι ασφαλώς δεν θα υιοθετούσαν αναληθείς και αδιασταύρωτες πληροφορίες.”


ΕΙΤΙΤΒΕ: Εξάωρη  η στάση εργασίας  έχει κηρύξει (13:00-19.00) η ΕΤΙΤΒΕ, στη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα, Ηρακλής-Ξάνθη, μετά τον τραυματισμό των τεχνικών στο Καυταντζόγλειο, σε αγώνα μετέδιδε ο OTE TV. Με τον τρόπο αυτό ζητούν από τους εμπλεκόμενους φορείς, την λήψη μέτρων που θα διασφαλίζουν την, χωρίς κίνδυνο, εργασία των μελών μας.

Καθημερινή: Στα 66,2 εκατ ευρώ από 62,7 εκατ ευρώ το 2014,  ανήλθε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Καθημερινής και τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν στα 6,4 εκατ ευρώ από ζημίες 15,2 εκατ ευρώ το 2014.


ΝΕΡΙΤ: Να αναλάβει την πρωτοβουλία ώστε να πραγματοποιηθεί έλεγχος του κόστους λειτουργίας της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ, ζήτησε από τον υπουργό Επικρατείας, ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ανέφερε ότι αυτό το εγχείρημα κόστισε στον ελληνικό λαό εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: