12.2.15

Δεν συνέβη η λογοκρίσια στον Τσίπρα από τη ΝΕΡΙΤ!

 Short Stories11-02-2015

ΕΣΡ: Με ψήφους 5-2  το ΕΣΡ κατόρθωσε να διαπιστώσει πως δεν υπήρξε λογοκρισία επί της άρνησης της ΝΕΡΙΤ να μεταδώσει την ομιλία του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Α. Τσιπρα στη ΔΕΘ. Το ΕΣΡ υιοθέτησε το επιχείρημα του σημερινού προέδρου διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ, Πέτρου Μάη, πως έγινε για λόγους ισότητας και αντικειμενικότητας. Αντιθέτως, τα πρώην ανώτατα στελέχη της ΝΕΡΙΤ, Α. Μακρυδημήτρης και Ρ. Μορώνης, παραιτήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, καταγγέλλοντας τη λογοκρισία.


Nova: Τους αγώνες, Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα (17:00, NS3) για την 5η αγωνιστική του Len Champions League στο πόλο Ανδρών και  Καντού - ΠΑΟΚ(21:30, NS3), για την 6η αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocup θα μεταδώσει απόψε η Nova.

ETV: Βαρύ πρόστιμο συνολικού ύψους 540 χιλ. ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στον τηλεοπτικό σταθμό ETV για τη μετάδοση «τυχερών παιχνιδιών».

ΝΕΡΙΤ: Τον Α΄ κύκλο της βραβευμένης πολιτικής δραματικής σειράς “Newsroom”( παραγωγής ΗΠΑ 2012 – 2013) θα μεταδώσει ελεύθερα η ΝΕΡΙΤ, ξεκινώντας από την επόμενη Τρίτη (22:00).


Δεν υπάρχουν σχόλια: