12.2.15

Τα νέα σχέδια για τα media

ShortStories12.02.2015


Παππάς: Τα οικονομικά των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και άλλων ΜΜΕ επανέρχονται στο προσκήνιο. Η κυβέρνηση διακήρυξε πως θέλει να εφαρμόσει το νόμο στα media με τη χορήγηση αδειών, και τη διακοπή διοχέτευσης ρευστότητας μέσω δανείων που δεν συνοδεύονται από εγγυήσεις. Ο Ν. Παππάς, στις προγραμματικές δηλώσεις σημείωσε χαρακτηριστικά πως  «Τελειώνουν οριστικά τα δάνεια άνευ εγγυήσεων και με αδιαφανείς όρους παραχώρησης και εφαρμόζονται οι προβλέψεις του νόμου σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμών για την ανοιχτή και διαφανή αδειοδότηση ραδιοτηλεοπτικών Μέσων».


Τηλεθέαση: Πρώτος ο  Alpha την περασμένη Τρίτη με μερίδιο 19,9%. Ακολούθησαν με 17,8% ο ΑΝΤ1, με 15,1% το MEGA, με 8,3 το Star και με 7,2% ο ΣΚΑΪ. Στο 6,5% η ΝΕΡΙΤ, με 2,7% το ETV, με 1% το Μακεδονία και με 0,9% η  Ν Plus.

Βαξεβάνης: Το όνομα του Κώστα Βαξεβάνη εκδότη του περιοδικού “ΗΟΤ DOC” ακούγεται για τη θέση του προέδρου διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ. Ο ίδιος πάντως δεν έχει δεχθεί τηλεφώνημα.

Volley: Τα ντέρμπι της Volley League είναι στα Novasport.! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την επόμενη Παρασκευή και την Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.


Δεν υπάρχουν σχόλια: