11.1.15

Νέο δελτίο με «παλαιά υλικά» στο MEGA



Νέα  επιχείρηση προσαρμογής του MEGA στις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού για ενημέρωση. Ο τηλεοπτικός σταθμός «επιστρατεύει» το Νίκο Ευαγγελάτο σε θέση σχολιαστή, και αναθέτει εκ νέου στην Όλγα Τρέμη την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων. Σταθερός «πυλώνας» ο Γιάννης Πρετεντέρης ο οποίος θα διατηρήσει τη θέση του πολιτικού σχολιαστή, ενώ η Μαρία Σπυράκη, μετατίθεται στο δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.


Οι αλλαγές στη μέση της σεζόν δεν γίνονται μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην τηλεόραση, πόσο μάλλον όταν αναμένονται σοβαρές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό, εξαιτίας των επερχόμενων εκλογών στις 25 Ιανουαρίου. Στη θέση του μόνιμου “προπονητή” ως διευθυντής ειδήσεων αναβαθμίζεται ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος φαίνεται πως πέρασε με επιτυχία το πρώτο διάστημα της αλλαγής της σκυτάλης, από το Χρήστο Παναγιωτόπουλο, παρά το γεγονός ότι το δελτίο ειδήσεων βρίσκεται σχεδόν σταθερά στην τρίτη θέση.



Το επόμενο διάστημα το κανάλι με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στην τηλεόραση και θεωρούνται τμήματα του παλαιού πολιτικού σκηνικού, θα επιχειρήσει να βρει τη χαμένη του αξιοπιστία. Η απήχηση του δελτίου ειδήσεων έχει υποχωρήσει στα πολιτικά γεγονότα, εξαιτίας των “τοξικών” απόψεων που έχουν εκφραστεί υπέρ του Μνημονίου και εναντίον τμημάτων της ελληνικής κοινωνίας.  Το ερώτημα είναι αν αυτές οι προωθούμενες  αλλαγές θα είναι οι τελευταίες σε ένα σταθμό που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: