11.1.15

"Στον ενικό" ο Τσίπρας

ShortStories10-11.01.2015

 “Ελευθεροτυπία”: Την εργοδοσία της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία” , Τρίτη Όψη» καταγγέλλει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, για την παντελή αδιαφορία της και την πρωτοφανή αναλγησία που επιδεικνύει έναντι των 140 δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών. Η τριμερής συμφιλιωτική διαδικασία ενώπιον του Υπουργείου Εργασίας, απέβη άκαρπή “καθώς κατά την πρώτη συνάντηση δεν εδόθη εκ μέρους της Διοίκησης καμία αξιόπιστη προοπτική επανεκκίνησης της εφημερίδας” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.



Star: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είναι προσκεκλημένος του καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και στο STAR, αυτή τη Δεύτερα, στην πρώτη προεκλογική τηλεοπτική συνέντευξή του.

“Αγγελιοφόρος”: Απέρριψε  το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης  την αίτηση που είχε καταθέσει η Εκδοτική Βορείου Ελλάδος ΑΕ( «Αγγελιοφόρος», “ Close Up”, ζητώντας να εκδοθεί προσωρινή διαταγή  ώστε να ανασταλούν οι ατομικές διώξεις σε βάρος της περιουσίας της.

Channel 9: Νέα δημοσιογραφική εκπομπή, πολιτικού διαλόγου και ενημέρωσης, από  τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, στο Κανάλι 9 με τη Γιάννα Παπαδάκου και τον Πέτρο Κουσουλό. "Το Δελτίο Παρέμβασης" το οποίο θα μεταδίδεται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής (21.00-23:00).



Δεν υπάρχουν σχόλια: