13.1.15

Η επιστροφή Λαζόπουλου

Short stories13.01.2014

Nova : Η «καρδιά» του ελληνικού βόλεϊ χτυπά στα Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν την κλήρωση του Final Four του League Cup (19:00, NS1-NS1HD)  Στο στούντιο της Nova στην Κάντζα, παρουσία και του προέδρου της ΕΣΑΠ, κ. Παντελή Ταρνατόρου, θα αναδειχτούν τα ζευγάρια του Final Four.
Μία ώρα αργότερα, θα μεταδοθεί  ο  εξ αναβολής αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ (20:00, NS3)για την 10η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών, σε περιγραφή του ο Τάσου Μπαϊρακτάρη.


ΕΣΗΕΑ:  Επιστολή προς τους υπουργούς ΠΡΟ-ΠΟ και Δικαιοσύνης, έστειλε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ζητώντας εξηγήσεις γιατί δεν κατέστη δυνατή η αυτόφωρη διαδικασία για τους υπευθύνους των εφημερίδων “Κέρδος” και “Ελευθεροτυπία”.

Λαζόπουλος: Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έρχεται απρόβλεπτο και  απόψε(21:00, Alpha). Ο Λάκης Λαζόπουλος στήνει το Τσαντίρι του για να στεγάσει την εξωπραγματική πραγματικότητα που βιώνουμε. Ανελέητη σάτιρα, ανατρεπτικό χιούμορ, καυστικά σχόλια, δολοφονικές ατάκες, πικρές αλήθειες, συγκινητικές στιγμές.



Ποσοστά: Πρώτος ΑΝΤ1  την Κυριακή με ποσοστό 16,4%, στη δεύτερη θέση το MEGA με 14,4% και τρίτος ο Alpha με 12,8%. Ο ΣΚΑΪ είχε μερίδιο 9,4%,, το Star είχε  9% και το ETV 7,4%, έναντι 6,1% της ΝΕΡΙΤ. Στο  0,9% η Ν Plus και με 0,8% το Μακεδονία TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: