23.5.14

Τελικός Champions League με Μίτσελ, Νικοπολίδη, Ζήκο και Ντέμη

 Με ενισχυμένη «ομάδα» κατεβαίνει η Nova για να καλύψει τον τελικό του Champions League.  Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, αυτό το Σάββατο 24 Μαΐου (21:45 NS1, NS1HD)  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας, σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου  και σε σχολιασμό από το Ντέμη Νικολαϊδη.


Καλεσμένοι στο pre- game show (20.00) το οποίο θα παρουσιάσει ο Ηλίας Βλάχος θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Άκης Ζήκος, οι οποίοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για τον τελικό. Επίσης, κατά τη διάρκεια του Pre Game Show θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού και παλιού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ.


Η κάλυψη του μεγάλου τελικού ξεκινάει σήμερα με τη μετάδοση των συνεντεύξεων Τύπου από το Novasports.gr Στις 19:15 θα προβληθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ στις 20:00 θα ακολουθήσει η προπόνηση των «ροχιμπλάνκος». Στις 20:45 θα μεταδοθεί η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι και στις 21:30 η προπόνηση των παικτών της «βασίλισσας».


Στη συνέχεια (22:00, NS1-NS1HD)  θα προβληθεί το πρώτο μέρος της ειδικής εκπομπής «Οι μεγάλοι τελικοί της Ευρώπης», παραγωγής Nova, με τον  Άγγελο ΣτυλιάδηΤο πρώτο μέρος, περιλαμβάνει τους τελικούς του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, από το 1956 έως το 1992, ενώ το δεύτερο μέρος της ειδικής εκπομπής, θα προβληθεί αύριο (18:30, NS1-NS1HD) και είναι αφιερωμένο στους τελικούς του Champions League από το 1993 έως το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: