24.5.14

Από τη Βραζιλία ως την Ακαδημία Πλάτωνος

Short stories

Βραζιλία:  Ταξίδι στη χώρα του ποδοσφαίρου λίγο πριν το Μουντιάλ υπόσχεται η Nova. Η σειρά ντοκιμαντέρ «Βραζιλία: Τα γήπεδα του Μουντιάλ», που κάνει πρεμιέρα σήμερα (17:15, DiscoveryChannel) μεταφέρει τους τηλεθεατές στο παρασκήνιο της προετοιμασίας τριών μοναδικών γηπέδων ποδοσφαίρου που θα φιλοξενήσουν τη μεγάλη διοργάνωση. Το Travel Channel αναδεικνύει, μέσα από δύο ξεχωριστές σειρές ντοκιμαντέρ, όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που κάνουν τη Βραζιλία έναν ιδιαίτερο προορισμό. Τέλος η σειρά  «Η άγρια Βραζιλία»  του  NatGeoWild,  θα παρουσιάσει το οικοσύστημα της.


«Ανατροπή»: Όλα τα σενάρια της επόμενης μέρας  υπόσχεται ο Γιάννης Πρετεντέρης τη Δευτέρα στην «Ανατροπή» (23.30, Mega). Καλεσμένοι,οι, Άδωνις Γεωργιάδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Τέρενς Κουίκ, Νίκος Σοφιανός Πέτρος Τατσόπουλος, Χρήστος Μαχαίρας και Ζωή Αποστολοπούλου..


“Ενικός”: Τη Δευτέρα (στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου«στον ενικό» (23:30, Star
), θα συζητηθούν θέματα σχετικά με το μήνυμα της κάλπης σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι κερδισμένοι, οι χαμένοι, τα ποσοστά, οι διαφορές, οι ισορροπίες και οι συμμαχίες.  

“Έρευνα”: Στην Ακαδημία Πλάτωνος και στην Κολοκυνθού, εκεί όπου ο υποψήφιος της «Χρυσής Αυγής» πήρε την πρώτη Κυριακή 20,5%, θα μεταφερθεί τηλεοπτικά την τα μεσάνυχτα της (00.30,Mega) η εκπομπή “Ερευνα” του Παύλου Τσίμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: