2.5.14

ΕΣΗΕΑ εναντίον Προκοπάκη

Short stories02.05.2014


ΝΕΡΙΤ: Με τον πιο έντονο τρόπο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει  τις διαδικασίες που αφορούν τη ΝΕΡΙΤ Α.Ε., σε ανακοίνωσή της. Όπως σημειώνει “δεν υπάρχει πρόβλεψη για ΣΣΕ ενώ, όπως καταγγέλλουν οι συνάδελφοι, δεν τηρούνται και οι πρόνοιες της προκήρυξης που η ίδια η ΝΕΡΙΤ έχει θέσει” Επιπλέον, το Δ.Σ. καυτηριάζει “την προσβλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου της ΝΕΡΙΤ κ. Γ. Προκοπάκη, ο οποίος, με αφορμή εξώδικη δήλωση και διαμαρτυρία συναδέλφων, χαρακτήρισε «αλήτες» τους δημοσιογράφους”.


Nova: H σειρά των τελικών της Volley League μεταφέρεται στην Αλεξανδρούπολη, ανάμεσα στον Εθνικό και στον Ολυμπιακό . H Nova θα μεταδώσει  τον 3ο τελικό , αυτό το  Σάββατο 3 Μαϊου (19:00, NS3) σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση με τον Ισίδωρο Πρίντεζη.


ΑΝΤ1: Στην πρώτη θέση της θεαματικότητας  παρέμεινε και τον Απρίλιο η εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» με το Γιώργο Παπαδάκη, με ποσοστό 32,3% στο σύνολο του κοινού και με  23,3%  στις ηλικίες 15-44.

OTE TV: Τους Τελικούς Κυπέλλων Ιταλίας, και Γαλλίας  αλλά και  κορυφαίους αγώνες από Barclays Premier League, La Liga, Serie A και Bundesliga,  θα μεταδώσει αυτό το Σαββατοκύριακο ο ΟΤΕ TV.




Δεν υπάρχουν σχόλια: