16.4.14

ΣΥΡΙΖΑ: Θα ανοίξουμε ξανά την ΕΡΤ

Short stories16.04.2014

ΕΡΤ: Τη σταθερή θέση του για την άμεση  λειτουργία της ΕΡΤ μόλις αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας επανέλαβε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνάντηση που είχε με την  ΠΟΣΠΕΡΤ. “Οι παράνομες ενέργειες Κυβέρνησης και διοικήσεων επίσης, που αφορούν τη λειτουργία του μορφώματος της ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, και η μη χορήγηση των νόμιμων απαιτητών χρημάτων που δικαιούνται οι εργαζόμενοι, θα αντιμετωπιστούν σε όλα τα επίπεδα και πρωτίστως σε  Κοινοβουλευτικό και σε επίπεδο Δικαιοσύνης δήλωσαν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ.



Γάβρας: Στον πολυβραβευμένο Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά απονεμήθηκε φέτος το Τιμητικό Βραβείο Nova, στο πλαίσιο της 5ης Τελετής Απονομής των Βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου  από την Κατερίνα Κασκανιώτη Ανώτερη Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχομένου της Nova,


Alpha: Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, (20:00) η νέα εκπομπή του  Alpha «Μ.Α.Μ.» με τη Ναταλία Δραγούμη. Φιλοδοξία της εκπομπής είναι η ανάδειξη της ζεστασιάς του σπιτικού φαγητού.


ΠΟΕΣΥ: Παρέμβαση υπέρ των ανέργων δημοσιογράφων στην Ενημέρωση, προς τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της (ΠΟΕΣΥ) στη χθεσινή του συνεδρίαση, ζητώντας συνάντηση προκειμένου να αναπτύξει το αίτημα παράτασης της επιδότησης των μακροχρόνια άνεργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: