25.3.14

Τσίπρας: Δεν πάω στη ΔΤ

Short stories

ΕΡΤ: «Όχι» στη ΔΤ από τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ Ιωαννίνων, απάντησε πως δεν πρόκειται να παραστεί σε οποιοδήποτε debate διενεργηθεί στη ΔΤ για την οποία είπε πως «θυμίζει ΥΕΝΕΔ»! Επανέλαβε πως ο ΣΥΡΙΖΑ, εάν γίνει κυβέρνηση θα επαναλειτουργήσει την ΕΡΤ, με το καθεστώς που ισχύει στις 11 Ιουνίου 2013, οπότε και η συγκυβέρνηση έκλεισε το φορέα για να τον αντικαταστήσει με τη ΝΕΡΙΤ, η οποία δεν λειτουργεί ακόμη και σήμερα.


Καψής: "Κάποια στιγμή πρέπει να πω γιατί δεν άνοιξε η ΕΤ3, που είχαμε σχεδιάσει να ανοίξει νωρίτερα. Γιατί οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές που τώρα προσποιούνται τους κατήγορους πήραν πίσω το λόγο τους” ισχυρίστηκε ο υποψήφιος της Ελιάς, υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής.


Flash: Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να καλέσει , εκ νέου, σε ακρόαση τα μέλη του συνεταιρισμού του  Flash, μετά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την ανάληψη της διαχείρισης της εταιρείας που θα ελέγχει το σταθμό, από πρόσωπο που δεν έχει σχέση με το φορέα.

ANT1: Άλλη μια τούρκικη σαπουνόπερα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1. Ενώ η κοινωνία βράζει στην Τουρκία, το ελληνικό κοινό θα παρακολουθήσει τη σειρά «Iffet- η χαμένη αθωότητα», η οποία κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη(21.15, ΑΝΤ1) με διπλό επεισόδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: