21.3.14

Ξεκίνησε η αξιοκρατία στη ΝΕΡΙΤ

Short stories20.03.2014

OTE TV: Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, οι αγώνες  του MotoGP  θα εξακολουθήσουν να μεταδίδονται από τον ΟΤΕ TV.  Το πακέτο των μεταδόσεων περιλαμβάνει όλους τους αγώνες, τα ελεύθερα τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Moto GP και  επίσης τα Moto 2, Moto 3 από τις 20 Μαρτίου έως  τις 9 Νοεμβρίου 2014.Επίσης, η εκπομπή Grand Prix με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, θα ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις και τους μεγάλους πρωταγωνιστές από Moto GP, Formula 1 και WRC.


ΑΝΤ1: Σε www.netwix.gr  μετονομάζεται το ΑΝΤ1 WEBTV plus μες την προσθήκη νεανικών σειρών και νέων εκπομπών,  ως παράλληλη δραστηριότητα της επίγειας τηλεόρασης.

«Γυναίκα»: Επανακυκλοφορεί το περιοδικό «Γυναίκα» με την «Καθημερινή», από τις 27 Απριλίου, ως έκδοση της εταιρείας «Unique Media». Ο τίτλος του περιοδικού παραμένει στην εφημερίδα του Νέου Φαλήρου.

ΝΕΡΙΤ: Τους Χρήστο Κουπελίδη, Βασίλη Θωμόπουλο, Αρίστωνα Κοντιζά, και Τραϊανό Χατζηδημητρίου, επέλεξε ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, Γιώργος Προκοπάκης για τις θέσεις των γενικών διευθυντών της εταιρείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: