21.3.14

Συνεργασίες και επιθέσεις

Short stories21.03.2014

Nova: Τις πιο πρόσφατες κινηματογραφικές παραγωγές του Hollywood, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, προσφέρουν τα κανάλια Novacinema και τον Απρίλιο .Ο Τζόνι Ντεπ, ο Τζέφρι Ρας, η Ναόμι Γουότς είναι μόνο μερικοί από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, οι οποίοι θα παρελάσουν από την οθόνη των κινηματογραφικών καναλιών της Nova. Οι ταινίες που προβάλλονται στα κανάλια Novacinema είναι διαθέσιμες για μετέπειτα παρακολούθηση στην υπηρεσία «Nova On Demand», καθώς και από laptop, smartphone και tablet, μέσω της νέας υπηρεσίας Nova GO.



ΑΝΤ1 Την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την Warner Music, ανακοίνωσε η Heaven Music.  Με τη συμφωνία αυτή, η εταιρεία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αποκτά τα δικαιώματα της αποκλειστικής εκμετάλλευσης του καταλόγου και των νέων κυκλοφοριών του ρεπερτορίου της Warner Music  για την Ελλάδα και την Κύπρο.

«Αλ Τσαντίρι»: Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» ανοίγει και πάλι την αυλαία του την Τρίτη 1η Απριλίου, (21:00, Alpha) με ανατρεπτικό χιούμορ  και καυστικά σχόλια.

Μανδραβέλης: Επίθεση δέχθηκε ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης, κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα, όπου πήγε για να συμμετάσχει σε πολιτική εκδήλωση της ΔΑΠ, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές το αυτοκίνητό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: