12.3.14

Τζόγος και παραγωγές

Short stories12.03.2014

**Τηλεπαιχνίδια: Την εκ νέου εμπλοκή του ΕΣΡ στη γνωμοδότηση επί των τυχερών τηλεπαιχνιδιών ζητούν με την επιστολή τους τα μελη της  Αρχής. Η επιστολή εστάλη στην ΕΕΕΠ, στη Βουλή , αλλά και στον υπουργό Επικρατείας. Δ. Σταμάτη. Το ΕΣΡ ζητάει να διατυπωθεί εκ νέου το άρθρο 53  του ν.4209/2013, ώστε να μην αποφασίζει από μόνη της η ΕΕΕΠ για τα τηλεπαιχνίδια που ...ήδη μεταδίδονται. Η ΕΕΕΠ πάντως φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο σε αυτή την ιστορία.



ΟΤΕ TV : Στο Σκάι φαίνεται να καταλήγει ο διαγωνισμός για την παραγωγή των αθλητικών εκπομπών του ΟΤΕ TV της επόμενης 3ετίας, σύμφωνα  με πληροφορίες. Στο διαγωνισμό έχουν λάβει μέρος ο  Alpha και η εταιρεία Vermantia.


Action 24: Την αλλαγή της διάταξης για τη δυνατότητα δήλωσης της ταυτότητας ενός ΜΜΕ ως ενημερωτικού ή μή, θα ζητήσει το ΕΣΡ, με αφορμή την περίπτωση του Action 24 και τη σχετική συζήτηση στο ΣτΕ.

ΕΣΗΕΑ: Διημερίδα με θέμα «Ο ρόλος των μέσων ενημέρωσης και των δημοσιογράφων για την έξαρση του νεοναζισμού, του φασισμού και του ρατσισμού στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο», διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ  στις 14-15 Μαρτίου.


1 σχόλιο:

manolis είπε...

μα είναι δυνατόν, ο οτε να θέλει να το παίξει μεγάλη εταιρία με εκπομπές και δίνει την παραγωγή στον ΣΚΑΙ; ούτε μια εκπομπή δεν μπορεί να κάνει ο οτε;