13.3.14

Συνεργασία ΣΚΑΪ-Disney

Short stories


Το Europa League στην φάση των «16» έρχεται με μεγάλα παιχνίδια στα κανάλια Novasports  Ο αποψινός μαραθώνιος ξεκινάει με το «Λεπτό προς λεπτό» (NS4, 19:50) με τους Τάκη Κουλουμπή και  Λίλα Κουντουριώτη στην παρουσίαση. Με τη λήξη των αγώνων στις 24:00 τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος  με την εκπομπή «Europa League Live» (NS1, NS1 HD) στην οποία θα προβληθούν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων.


ΔΤ: Το Final Four  του ελληνικού βόλεϊ  με τη συμμετοχή των ομάδων του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και της Κηφισιάς θα μεταδώσει η ΔΤ το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Μαρτίου.

ΣΚΑΪ: Συνεργασία με τη Disney ξεκινάει ο Σκάι με τη μετάδοση της σειράς  «Βιολέτα» από αυτή τη Δευτέρα (16:00). Η «Βιολέτα» είναι μια νεανική σειρά συμπαραγωγής του Disney Channel Λατινικής Αμερικής, του Disney Channel Ευρώπης- Μέσης Ανατολής- Αφρικής και της αργεντίνικης εταιρείας παραγωγής Polka.



ΕΣΗΕΑ: Την εργοδοσία του Ομίλου του Πηγάσου καταγγέλλει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή του αναφερόμενο στις περικοπές των αποδοχών και την καθυστέρηση καταβολή της μισθοδοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: