19.2.14

Οι “δύο” στη Nova και τη ΔΤ




Διπλή τηλεοπτική μετάδοση του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Euroleague την Τσικνοπέμπτη. Ο αγώνας θα καλυφθεί παράλληλα και από τη ΔΤ στην ελεύθερη τηλεόραση και από τη Nova στη συνδρομητική τηλεόραση. Η Nova ετοιμάζει μια ξεχωριστή βραδιά για την  ευρωπαϊκή μάχη, ένα αφιέρωμα για τις  μονομαχίες του παρελθόντος, μεσα από τις διήγηση του Φραγκίσκου Αλβέρτη και Μιλάν Τομιτς.



Το ραντεβού των δύο μεγάλων ελληνικών ομάδων είναι την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου (21:45) Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας, στο σχόλιο ο προπονητής Φώτης Κατσικάρης, ενώ στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι οι Νικήτας Αυγουλής και Χρήστος Καούρης. Το pre game show το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:00 σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ενώ  το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει η εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, στην οποία θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από το κλειστό του ΟΑΚΑ.


Προηγείται  το αφιέρωμα «Legend Stories» (20.00, NS1, NS1HD) με την υπογραφή του Νίκου Παπαδογιάννη. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν δύο ζωντανούς θρύλους των «αιωνίων», τον Φραγκίσκο Αλβέρτη απ' την πλευρά των «πρασίνων» και τον Μίλαν Τόμιτς από τους  «ερυθρόλευκους» να θυμούνται αξέχαστες στιγμές, Οι δύο άσοι του παρελθόντος και νυν στελέχη των ομάδων τους, θυμούνται την πρώτη ιστορική πρώτη ευρωπαϊκή συνάντηση των δύο ομάδων, το 1994 στο Final Four του Τελ Αβίβ, φτάνοντας στον μεγάλο ημιτελικό του 2009 στο Final Four του Βερολίνου.

2 σχόλια:

lakis είπε...

λόγο NOVA στο σπίτι τον αγώνα θα τον απολαύσω σε HD ανάλυση λες και θα είμαι μέσα στο γήπεδο και όχι με την κακή ανάλυση της ΔΤ

Ανώνυμος είπε...

Και η ΔΤ έχει νομίζω HD και πολύ καλύτερο από αυτό της nova. Δες τους ολυμπιακούς αγώνες η ανάλυση της εικόνας είναι τέλεια.