19.2.14

Αλλαγές επί αλλαγών στο ΣΚΑΪ

Short stories
ΣΚΑΪ: Συνεχίζονται οι αλλαγές στο Σκάι. Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με την Άννα δρούζα στη μεσημεριανή ζώνη του, ο σταθμός προχώρησε στη διακοπή της συνεργασίας με το διευθυντή προγράμματος, Βαγγέλη Μαυρογιάννη και προορίζει για τη θέση του την Άλκηστη Μαραγκουδάκη(ΑΝΤ1, MTV). Παράλληλα, ανακοίνωσε τη δημιουργία ζωνης μετάδοσης ελληνικών ταινιών, δύο φορές τη βδομάδα, κάθε Παρασκευή (23.15) και κάθε Κυριακή (23:00) σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει γυναικείο τηλεοπτικό κοινό και τη σχετική διαφήμιση που το συνοδεύει.

ΑΝΤ1: Πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ επέβαλε η Ολομέλεια του ΕΣΡ στον ΑΝΤ1. Κατά το ΕΣΡ ο σταθμός δεν διασφάλισε  την  ίση μεταχείριση, τη  διαφάνεια και το  αδιάβλητο κατά τη διεξαγωγή κλήρωσης στην εκπομπή «πρωινό ΑΝΤ-1»  (4/3/2013).

Nova: Με δώρο τον αποκωδικοποιητή, το δορυφορικό πιάτο και δωρεάν εγκατάσταση διατίθεται από το Nova3Play. Η συγκεκριμένη υπηρεσία τιμάται 29,9 ευρώ και προσφέρει internet 24Mbps, απεριόριστες αστικές/υπεραστικές κλήσεις, κλήσεις προς κινητά με αστική χρέωση κ περισσότερα από 250 κανάλια.

Αρχείο: Την παρουσία του στα Νέα Μέσα εγκαινιάζει το Αρχείο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, μέσα από τον κατάλογο μεταδεδομένων στο ψηφιακό αποθετήριο data.gov.gr και στο λογαριασμό του στο pinterest.


Δεν υπάρχουν σχόλια: