2.2.14

Τα ψίχουλα των αποζημιώσεων στους εργαζόμενους της ΕΡΤ

Short stories01.02.2014

Τέλος επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση στην καταβολή των αποζημιώσεων των εργαζομένων της ΕΡΤ. Με απόφαση που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών,  Χρήστος Σταϊκούρας, επιχειρείται η “τακτοποίηση” της εκκρεμότητας με την καταβολή ποσού 5.693.877 ευρώ. Αν συνυπολογιστεί το αρχικό ποσό των 21 εκατ. ευρώ που πλήρωσε το υπ. Οικονομικών τον Αύγουστο, το συνολικό τίμημα που πλήρωσε το δημόσιο ως τώρα, ανέρχεται σε περίπου 27 εκατ. ευρώ.



Fox: Η σειρά «The New Normal» έρχεται αυτό το μήνα  στο FOX Life (Nova-OTE TV) ενώ επιστρέφει με τον τρίτο κύκλο της η σειρά «New Girl». Παράλληλα, το κανάλι FOX επικεντρώνεται στην κλασική οικογενειακή διασκέδαση, με την πρεμιέρα της νέας σειράς «According To Jim».

Action 24: Νέα πρόσωπα και εκπομπές στο Action24 από τις 11 Φεβρουαρίου.  Πρόκειται για τους, Πέτρο  Τατσόπουλο, Νίκο Ζαχαριάδη, Πηνελόπη Γαβρά, Γιάννη Πολίτη, Γιώργο Κουβαρά, Ελένη Κουρκουλα κ.α.



ΑΝΤ1: Νέα παραγωγή και από τον ΑΝΤ1. Τη Δεύτερα ξεκινάει η εκπομπή «Wanted» που βασίζεται στην ιδέα  του αμερικάνικου  prank show, με τους Στέλιο Χανταμπάκη, Γιώργο Μανίκα, Κώστα Σιδεράτο και Γιώργο Βασιλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: