31.1.14

Μαζί ΔΤ και ΟΤΕ TV στους Χειμερινούς Αγώνες



Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στην ελεύθερη και τη συνδρομητική τηλεόραση. Η ΔΤ και ο ΟΤΕ TV θα αναλάβουν την κάλυψη των Χειμερινών Αγώνων του Σότσι στη Ρωσία από τις 6 μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου. Η ΔΤ έχοντας μέσω EBU αποκτήσει τα δικαιώματα που είχε εξασφαλίσει η ΕΡΤ, και ο ΟΤΕ TV, θέλοντας να αποκτήσει επιπλέον αθλητικό θέαμα.




 Η ΔΤ θα μεταδίδει ζωντανά, κάθε μέρα (19:40-21.00) τα δημοφιλέστερα αθλήματα (καλλιτεχνικό πατινάζ, αλπικό σκι και άλμα με σκι), και τα υπόλοιπα (δίαθλο, πατινάζ ταχύτητας, λουτζ, σκέλετον, σνόουμπορντ, ελεύθερο σκι, μπόμπσλεϊ, βόρειο σύνθετο σκι, κέρλινγκ, χόκεϊ επί πάγου) λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε εξάωρη ολυμπιακή ζώνη.

Ο ΟΤΕ TV  από τη μεριά του θα έχει περισσότερες  από 240 ώρες ζωντανών μεταδόσεων, και περισσότερες από 350 ώρες προγράμματος, από τις 7 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2014. Μεταξύ άλλων θα καλύψει  τα αγωνίσματα σκι, δίαθλο, πατινάζ, χόκεϊ, snowboard, ελκυθροδρομίες, δρόμοι αντοχής κα), σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας, στα κανάλια OTE SPORT 1HD, 2HD και 3HD, αλλά  την πορεία και της ελληνικής αποστολής στο Σότσι.



Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι η επέκταση του ΑΝΤ1 και στο συγκεκριμένο αθλητικό πεδίο  των Χειμερινών Ολυμπιακών,  δείχνοντας πως έχει διάθεση για επέκταση  των δραστηριοτήτων του. Από την άλλη πλευρά στη συγκεκριμένη  περίπτωση η ΔΤ  διατήρησε τους  Χειμερινούς Αγώνες σε αντίθεση με το MundoBasket και το  Eurobasket που κατέληξαν στον ΑΝΤ1 και τον ΟΤΕ TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: