8.1.14

“Kontra» με Παναγόπουλο



Η κινητικότητα στην τηλεόραση συνεχίζεται. Με  τις εθνικές εκλογές να έρχονται πολύ πιο κοντά, οι ισορροπίες και οι συσχετισμοί ανατρέπονται. Ο Χρήστος Παναγόπουλος, πρώην πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, πρώην διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Σκάι και πρώην αντιπρόεδρος της  ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναλαμβάνει το «τιμόνι» του Kontra.


Ύστερα από συμφωνία με το Γιώργο Κουρή, κάνει την πρώτη μετεγγραφή του 2014 αναλαμβάνοντας θέση διευθύνοντος συμβούλου στο Kontra Channel. Στόχος είναι η μετεξέλιξη του Kontra Channel σε ειδησεογραφικού «αντιμνημονιακού» τηλεοπτικού σταθμού, με πρόσωπα όπως ο Γιώργος Τράγκας και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Επισήμως δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις, όμως το προηγούμενο διάστημα προηγήθηκαν επαφές του ιδιοκτήτη του περιφερειακού καναλιού Γιώργου Κουρή, με τον πρώην στέλεχος του Σκάι. Παράλληλα είναι σε εξέλιξη συζητήσεις με του Γιώργου Κουρή με επενδυτές για να αποκτήσουν μετοχές στο Kontra, καθώς το σχέδιο για την επαναλειτουργία του εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού, Alter, μάλλον απομακρύνεται.


Η τράπουλα στην τηλεόραση για μια ακόμη φορά «ανακατεύεται» με άξονα τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα την κρίσιμη χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε την αρχή, επιστρέφοντας στην τηλεόραση, συνεργαζόμενος με το Star. Ακολούθησε η μετακίνηση του Σταμάτη Μαλέλη από τον τηλεοπτικό σταθμό, στη γενική διεύθυνση του Σκάι και η επιστροφή  του Τζόνι Καλημέρη στον  Alpha. Παράλληλα, το ΚΚΕ μεταβίβασε τον 902 TV στην  υπεράκτια εταιρεία «A Orizon Media Ltd» και έτσι γεννήθηκε το E Channel.

Δεν υπάρχουν σχόλια: