9.1.14

Όταν το δημόσιο ...παίζει μπάλα!

Short Stories09.01.2014
 Καψής: “Να σημειωθεί ότι ήδη ένα μέρος του κόστους του προγράμματος της ΝΕΡΙΤ (π.χ. Champions League, Mundial κ.ά.) έχει επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό”. Είναι απόσπασμα από άρθρο του υφυπουργού δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή, από το www.tovima.gr στην εφημερίδα που κάποτε είναι διευθυντής. Για πρώτη φορά υπάρχει παραδοχή πως επιβαρύνθηκε από το κρατικός προϋπολογισμός για προγράμματα που είχε κλείσει η ΕΡΤ και είχε ξεκινήσει να πληρώνει, όπως συνέβη με την περίπτωση της ΤΕΑΜ για το Champions League. Το ζήτημα όμως είναι πως τους αγώνες της φάσης των 16 που θα ξεκινήσει θα τους δείξει η ΔΤ.. 
Wimbledon. Στη  ανανέωση της συμφωνίας μετάδοσης των αγώνων του Wimbledon για ακόμη 3 χρόνια,  μέχρι και το καλοκαίρι του 2016, αναμένεται να προχωρήσει η Nova. Οι αγώνες θα αναμεταδίδονται και σε high definition  και σε 3D  η προημιτελική, η ημιτελική φάση και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.

Αυγή: Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του υφυπουργού εσωτερικών, Ακη Γεροντόπουλου, ο οποίος προέτρεψε, από τη συχνότητα του τηλεοπτικού Σκάι, το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα να συμμετάσχει στο ...κάψιμο τη «Αυγής».


Σειρές: Πρεμιέρες στη Nova και τον OTE TV. Αύριο ξεκινάει στο FOX ο ένατος κύκλος της σειράς «Criminal Minds», ενώ η νέα κατασκοπική σειρά «The Americans» κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: