15.1.14

Τηλεφωνικές επαφές ΕΣΡ-ΝΕΡΙΤ!

Short stories 15.01.2014

ΕΣΡ: Δεν κρίνει σκόπιμο το ΕΣΡ να ζητήσει σε ακρόαση το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, για την επίσημη έναρξης λειτουργίας εκπομπής των ραδιοτηλεοπτικών της προγραμμάτων. Η πληρωμή από τους πολίτες της του ανταποδοτικού τέλους ύψους 3 ευρώ, ενώ η ΝΕΡΙΤ δεν μεταδίδει πρόγραμμα δεν προκαλεί το ενδιαφέρον των μελών του ΕΣΡ για να ζητήσει εξηγήσεις.Αντιθέτως, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΣΡ, αρκείται στην απευθείας τηλεφωνική συνομιλία που είχε χθες με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ,  Γ.Προκοπάκη.


Δάνεια: Επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ζητώντας να μάθει αν θα υπάρξει έλεγχος και στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των συστημικών τραπεζών και ειδικότερα προς επιχειρηματικούς ομίλους, ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα.



ΠΟΕΣΥ: Τη νέα αντιδημοκρατική πρόθεση της κυβέρνησης να φιμώσει τις ενοχλητικές φωνές με στόχο να μονοπωλήσει τα ερτζιανά η κυβερνητική προπαγάνδα, καταγγέλλει η ΠΟΕΣΥ, μετά την απόφαση του Γ. Μάναλη για τη διακοπή λειτουργίας των τελευταίων πομπών της περιφέρειας,  της ΕΡΑ.

Όσκαρ: Σε live streaming η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία Όσκαρ αύριο (15:30) από το www.novacinema.gr. Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν τη μεγάλη στιγμή του Χόλιγουντ, σε μαγνητοσκόπηση, το βράδυ της Πέμπτης (21:55, NS1-NS1HD).


Δεν υπάρχουν σχόλια: