15.11.13

Απευθείας αναθέσεις για το Champions League



ShortStories 
Δ.Τ.: Σε απευθείας ανάθεση στην εταιρεία  Gloman ποσού 6.000 ευρώ για 2 μήνες, προχώρησε ο ειδικός διαχειριστής της ΕΡΤ ΑΕ, Γκίκας Μάναλης, για την προμήθεια υπηρεσιών δικτύου διανομής ήχου  και εικόνας για το site www.hprt.gr . Ως δικαιολογία αναφέρεται στην απόφαση “το γεγονός ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, λόγω της έλλειψης των ανωτέρω αναφερόμενων υπηρεσιών, επιβαρύνεται με πρόστιμο, ως μέρος των συμβατικών υποχρεώσεων της, για κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα (Champions League) που δεν μεταδίδεται διαδικτυακά” .


Δύο αθλητικές μεταδόσεις και την εκπομπή της “Αθλητικής Κυριακής” προγραμματίζει η “Δ.Τ” αυτή την Κυριακή. Αμέσως μετά το δελτίο Ειδήσεων (19.00) θα μεταδοθεί το μεγάλο ντέρμπι της Α1 Μπάσκετ Παναθηναϊκός – Πανιώνιος, σε απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ. Θα ακολουθήσει  (21.00) το Γκραν Πρι της Formula 1 σε απευθείας σύνδεση με το Οστιν του Τέξας. Αμέσως μετά, (23.00) θα προβληθεί η εκπομπή "Αθλητική Κυριακή "






Ραδιόφωνο: Στην απόκτηση ραδιοφωνικού σταθμού προχώρησε ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης με στόχο να λειτουργήσει άμεσα ως Παραπολιτικά FM.

Τουρκία: Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων με αφορμή τις πρόσφατες ποινές σε ισόβια κάθειρξη, που επιβλήθηκαν σε Τούρκους δημοσιογράφους καλεί τους ευρωπαίους δημοσιογράφους, να συνυπογράψουν την επείγουσα έκκληση που απευθύνει στον Τούρκο πρωθυπουργό.


FOX: Το δημοφιλές δίδυμο της αστυνομικής  σειράς «White Collar», επιστρέφει στο FOX (Nova, OTE TV)  όπως και η σειρά «American Horror Story 3: Coven». Tο Δεκέμβριο ξεκινάει  ο  δεύτερος κύκλος της σειράς «Elementary», και  το νέο πρόγραμμα «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: