29.11.13

Οι ίδιες οι εταιρείες θα ελέγχουν τους ισολογισμούς τους!

Short stories
Σειρές: Το FOX Life εμπλουτίζει το εορταστικό μενού των συνδρομητών Nova και OTE TV με νέους κύκλους σειρών. Το δραματικό παραμύθι «Once Upon A Time» συνεχίζεται  (9/12) με το τρίτο του κεφάλαιο, ενώ στις 11 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο έκτος κύκλος της σειράς «Castle». Στις 19 Δεκεμβρίου ξεκινάει η σειρά «Revenge», και ο Jamie Oliver με το  «Jamie’s Best Ever Christmas» έρχεται με δύο επεισόδια στις 19 και 20 Δεκεμβρίου.



Ισολογισμοί:  Την  κατάργηση της υποχρέωσης δημοσίευσης των ισολογισμών των ΑΕ και ΕΠΕ, καθώς και των τροποποιήσεων των καταστατικών τους στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης, περιλαμβάνεται, στην πρώτη δέσμη προτάσεων του ΟΟΣΑ,  προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

“Επενδυτής”: Την κήρυξη 48ωρης απεργίας  στον “Επενδυτή” τη  Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου “διαμαρτυρόμενα για την παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας της εταιρείας DBAS” (με συνιδιοκτήτες τους Δημήτρη Μπενέκο και Αλέξη Σκαναβή) απέναντι στους εργαζόμενους, στους οποίους οφείλονται οι δεδουλευμένες αποδοχές.


ΠΑΟ: Η “Δ.Τ.” θα μεταδώσει απόψε την κομβικής σημασίας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια, απόψε (21.30) σε περιγραφή Γιάννη Νάτου. Η βραδιά αρχίζει στις 21.00 με το pre game show με τον Βαγγέλη Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: