1.11.13

Ωραίο ψηφιακό μονοπώλιο...

ShortStories

Το -υπό προϋποθέσεις- ενδιαφέρον της εταιρείας για το διαγωνισμό του παρόχου δικτύου ψηφιακής εκπομπής, επανέλαβε στο συνέδριο της Infoco, ο τεχνικός διευθυντής τηε Forthnet, Κωνσταντίνος Μωραϊτης.  Σε ερώτηση σχετική με τη διαβούλευση για την ανάδειξη του παρόχου δικτύου ο κ. Μωραΐτης τόνισε ότι υπάρχουν αρκετές παραλείψεις με πιο σοβαρή τη μη διενέργεια της μελέτης βιωσιμότητας που θα οδηγούσε σε ασφαλέστερα συμπεράσματα για την ανάγκη ύπαρξης ή όχι του προτεινόμενου, στο διαγωνισμό, μονοπωλίου!






ΑΝΤ1: Σε «τρένο υψηλής ταχύτητας» μετατρέπει τον ΑΝΤ1 η πρωινή του ζωνη. Ο  Γιώργος Παπαδάκης από τις 23 Σεπτεμβρίου 2013 έως και τις 30 Οκτωβρίου, βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο 31,3%. Κατά την ίδια χρονική περίοδο, τερμάτισε πρώτος και στο δυναμικό κοινό 15-44 σημειώνοντας μέσο όρο 24%. Τον  Οκτώβριο η εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» επικράτησε στο σύνολο του κοινού με 6,9 μονάδες διαφορά από το Mega .

ΔΟΛ: Νέος κύκλος απολύσεων στο ΔΟΛ. Χθες στο τέλος του μηνα απολύθηκαν ξανά εργαζόμενοι από τον οργανισμό, μεταξύ των οποίων και το στέλεχος στον τομέα των περιοδικών και του Internet, Στέλιος Σοφιανός.

Σαμαράς: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού στην εκπομπή «Ανατροπή» είναι  στο MEGA.Ο Αντώνης Σαμαράς παραχωρεί μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, για πρώτη φορά στην τηλεόραση μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας, τον Ιούνιο του 2012. 


ΑΕΚ: Το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια Novasports! Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου  η nova  θα μεταδώσει (15.15, NS3) τον αγώνα ΑΕΚ – Τριγλία Ραφήνας σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: