31.10.13

Η μάχη της Λεωφόρου στη Nova



Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού είναι στη Nova. Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 19:30  οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD το «αιώνιο» ντέρμπι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, «Απόστολος Νικολαϊδης».



Το αθλητικό θέαμα αρχίζει στις 18:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο», η οποία θα μεταφέρει τα τελευταία νέα των ομάδων και τις αφίξεις των αποστολών στο γήπεδο. Στην παρουσίαση θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης έχοντας μαζί του, τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο και καλεσμένους τους Βαγγέλη Βλάχο και Αλέξη Αλεξανδρή οι οποίοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ντέρμπι.


Μια ώρα αργότερα ακολουθεί η απευθείας μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός σε περιγραφή των Ηλία Βλάχου και Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη, Νίκου Γαβαλά, Γιώργου Αργυρόγλου και Αποστόλη Λάμπου. Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι στο «Απόστολος Νικολαϊδης» θα προβληθεί στις 21:30 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, αλλά και από το Novasports Highlights, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο» με τους Άγγελο Στυλιάδη, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο και μαζί με τους καλεσμένους θα σχολιάσουν το ντέρμπι. Με αφορμή το ντέρμπι η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports δημιούργησε ένα νέο ντοκιμαντέρ «Legend Stories» για τα ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από την καθιέρωση της Α’ Εθνικής, 1959-1960 ως και την περσινή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: