29.10.13

Short Stories29.10.2013


Βαρθολομαίος: Να ασκήσει την επιρροή του προς τα αρμόδια θεσμικά όργανα της Ελληνικής Πολιτείας, για να αναθεωρήσουν την απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ και της ΕΡΤ3 ζήτησαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3, στη συνάντηση που είχαν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη  Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο. Ο κ. Βαρθολομαίος , αναφέρθηκε με θερμά λόγια  σε παλαιότερες τηλεοπτικές καλύψεις της ΕΡΤ3, από το Πατριαρχείο στο Φανάρι και την Παναγία Σουμελά του Πόντου.




 Συνάντηση: Ραντεβού για την Τετάρτη στη 1.00 το μεσημέρι έκλεισαν ο υφυπουργός δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, με τους εκπροσώπους της ΠΟΣΠΕΡΤ, με αντικείμενο το ζήτημα διαχείρισης του Ραδιομεγάρου. Ο κ. Καψής αναμένεται να προτείνει την αποδέσμευση της Αγίας Παρασκευής με αντάλλαγμα την καταβολή των αποζημιώσεων στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, οι οποίοι έχουν τη θέση πως μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάλυψης της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ψηφιακή: Την Πέμπτη τίθεται προς συζήτηση στη Βουλή, η τροπολογία  για την λειτουργία των καναλιών χωρίς άδεια  και στην ψηφιακή τηλεόραση, σε νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας. Την άρνηση του, στο σχέδιο, κατέθεσε ο τέως πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου.

«Πρωταγωνιστές»: Απόψε (23.40) στο Mega, ο Σταύρος Θεοδωράκης πραγματοποιεί οδοιπορικό στα Τίρανα αναζητώντας τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, αλλά λόγω της κρίσης οι γονείς τους επέστρεψαν στην Αλβανία.

FOX: Ο Νοέμβριος ξεκινά με τη νέα σειρά του FOX Life «How To Live With Your Parents » (1/11), ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται ο 10ος κύκλος της σειράς «Grey’s Anatomy» (27/11), και ο 4ος κύκλος της σειράς «Glee» (5/11). Στο πρόγραμμα του FOX Life υπάρχουν οι lifestyle εκπομπές, «The Layover» με τον Anthony Bourdain (14/11) και «Meet The Russians» (15/11). Τα κανάλια FOX  μεταδίδονται από τη  Nova και τον ΟΤΕ TV. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: