30.10.13

Short Stories30.10.2013

Το διπλό «όχι» του Νίκου Μπογιόπουλου είχε ως αποτέλεσμα την απόλυσή του από το «Ριζοσπάστη». Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση, ενώ διαφώνησε δημόσια, μέσα από τις στήλες του «Ριζοσπάστη»  με την πολιτική γραμμή του κόμματος, στην πορεία προς το συνέδριο. Η απομάκρυνση του προκάλεσε αίσθηση καθώς ο Ν. Μπογιόπουλος είχε καθαρό πολιτικό λόγο και σημαντική απήχηση, πέρα από το κομματικό ακροατήριο.





ΟΤΕ TV: Το Champions League  μπαίνει εκ νέου στους στόχους του ΟΤΕ , όπως προκύπτει από δήλωση του γενικού διευθυντή της συνδρομητικής πλατφόρμας. Δημήτρη Μιχαλάκη στο  “Digital TV Info”.  Στην προηγούμενη “αναμέτρηση” η ΤΕΑΜ επέλεξε τη Nova και την ΕΡΤ για το διάστημα 2012-2015, αν και ο ΟΤΕ είχε συμμετάσχει στη διεκδίκηση της σημαντικής ευρωπαϊκή αθλητικής  διοργάνωσης. Σύμφωνα με το Δ. Μιχαλάκη, ο αριθμός των συνδρομητών του ΟΤΕ TV ξεπέρασε τους 230.000 πελάτες.

Ραδιομέγαρο: Σήμερα στη 1.00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη  η συνάντηση του υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Π. Καψή και των εκπροσώπων της ΠΟΣΠΕΡΤ και των εργαζομένων της ΕΡΤ με θέμα την εκκένωση του Ραδιομεγάρου.

Τρέμη: Ίσως και σήμερα να επιστρέψει η Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων. Η δημοσιογράφος έσπασε το χέρι της  και θα το έχει στο γύψο για 4 βδομάδες.


Eurocup: Οι εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου για την 3η αγωνιστική του Eurocup είναι στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές θα  παρακολουθήσουν απόψε τους αγώνες ΠΑΟΚ – Άνκαρα (19.00 NS3) και Πανιώνιος – Νεπτούνας (21.00, NS3).


Δεν υπάρχουν σχόλια: