27.10.13

Short stories26-27.10.2013

“Σχίσμα” στη συμμαχία Μπενέκου- Σκαναβή. Οι δύο συνέταιροι, “τα έσπασαν” και οδηγούνται σε διαζύγιο με τον Αλέξη Σκαναβή να κρατάει τον “Ελεύθερο Τύπο” και το Δημήτρη Μπενέκο να αποκτάει τον “Επενδυτή”. Και οι δύο πλευρές θα αναζητήσουν επενδυτές προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή τις εφημερίδες, ενώ εκτιμάται πως το βάρος του “διαζυγίου” θα πέσει στις πλάτες των εργαζομένων. Οι αλλαγές αυτές προκαλούν την ενεργοποίηση του Μέγαρου Μάξιμου, καθώς πρόκειται για εφημερίδες που στηρίζουν τη ΝΔ.


 **Ο χάρτης των αλλαγών των ανθρώπων που αποφασίζουν στην  TV, δείχνει να ολοκληρώνεται, μετά και την αποχώρηση του Χρήστου παναγόπουλου από το Σκάι. Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ο πρώτος που άνοιξε το χορό ξεκινώντας συνεργασία με το Star. Από το σταθμό αποχώρησε στη συνέχεια για να αναλάβει τη γενική διεύθυνση ειδήσεων του Σκάι,  Σταμάτης Μαλέλης, ενώ ο Τζόνι Καλημέρης ανέλαβε τη γενική διεύθυνση του Alpha.


Kontra: Στη διανομή 5.000 δημοσιογραφικών ταυτοτήτων θα προχωρήσει η υπό έκδοση (4.11) εφημερίδα «Kontra News» Στόχος της εφημερίδας είναι να γίνουν άμεσοι συνεργάτες της όσο το δυνατό περισσότεροι αναγνώστες της. 

**Nova3Play:  Σε αύξηση των συνδρομητών οδηγεί η δημιουργία της νέας αγοράς Nova3Play από τη Forthnet προσφέροντας σε χαμηλή τιμή, Internet, τηλεόραση και τηλεφωνία. Οι συνδρομητές της Nova ξεπερνούν του 420.000 σύμφωνα με πληροφορίες.

OTE: Και στους συνδρομητές της υπηρεσίας Conn-xTV θα διαθέσει, μέχρι το τέλος του έτους,  ο ΟΤΕ τα υψηλής ευκρίνειας κανάλια που διαθέτει στο δορυφορικό του πακέτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: