12.10.13

Μαζί Σώτη και Καρατζαφέρης!

Short stories

Σε μια κρίσιμη στιγμή πολιτικής όξυνσης με ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μιλάει αυτή τη Δεύτερα 14 Οκτωβρίου (23.30) «Στον ενικό» και το Νίκο Χατζηνικολάου απαντώντας στις ερωτήσεις του κοινού. Η «Ανατροπή», με το Γιάννη Πρετεντέρη, την ίδια βραδιά (23.40) στο Mega θέτει το ζήτημα της συγκρότησης της Χρυσής Αυγής όπου στο πάνελ συνυπάρχουν η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου και  ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.


Alpha : Η Χρυσή Αυγή μπαίνει  στο μικροσκόπιο της εκπομπής «360Ο»  αυτή την Τρίτη (23:45) στον  Alpha. Η εκπομπή ταξιδεύει στο Λονδίνο και αποκαλύπτει τις διασυνδέσεις του νεοναζιστικού κόμματος, τον ρόλο των «αδελφών» οργανώσεων στην Ευρώπη και τους άγνωστους υποστηρικτές του.

Σειρές (1): Ο πρώτος κύκλος του  δημοφιλούς σειράς «Homeland» του αμερικανικού δικτύου  FOX  μεταδίδεται πλέον και στην ελεύθερη τηλεόραση κάθε Δευτέρα στον Alpha (22.30). Την ίδια μέρα (23.15) ο Σκάι μεταδίδει τον πρώτο κύκλο  “Game of Thrones” του δικτύου HBO.

Σειρές (2): Οι σειρές αυτές βρίσκονται ήδη στον τρίτο κύκλο στις ΗΠΑ. Στην Ελλάδα η Nova μεταδίδει κατά αποκλειστικότητα το «Game of Thrones» και από κοινό με τον ΟΤΕ TV το «Homeland” προσφέροντας το κανάλι FOX.

Δεν υπάρχουν σχόλια: