25.7.13

"Ορθή επανάληψη" για τον ΟΤΕ

Short stories

ΟΤΕ TV: Σε εκ νέου διατύπωση της τροποποίησης της άδειας δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης του ΟΤΕ προχώρησε το ΕΣΡ. Η απόφαση αναφέρει πως “ο επιτρεπόμενος συνολικός ημερήσιος χρόνος παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών ορίζεται σε 1.470 ώρες τη μέρα” και πως “η μετάδοση του προγράμματος θα γίνεται υπό τον όρο της τήρησης του άρθρου 4 του Ν.2644/1998 για την έγκριση των συμβάσεων κατόχου άδειας με διαχειριστές και προμηθευτές προγράμματος”.


Alpha: Για ακόμη 3 χρόνια, ως το Καλοκαίρι του 2016 ανανέωσε τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, ο Alpha. Η παρουσιάστρια είχε ήδη συμπληρώσει 5 χρόνια παρουσίας στον τηλεοπτικό σταθμό.


**ΕΣΡ: Αίτηση  στο ΕΣΡ για την έκδοση Οδηγίας προς τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, ώστε να διασφαλιστεί η αυτονόητη ισότιμη παρουσίαση όλων των απόψεων,  προτίθεται να καταθέσει σήμερα η Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση.

**Χωμενίδης: «Τα όσα, τέλος, αναφέρετε σχετικά με την Δημόσια Τηλεόραση, βασίζονται σε ανεπιβεβαίωτες φήμες, με τις οποίες -για λόγους αρχής- δεν ασχολούμαι», απαντά ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, στους επικριτές του που αναφέρουν πως θα στελεχώσει το Εποπτικό Συμβούλιο της νέας εταιρείας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: