24.7.13

“Ψήφος εμπιστοσύνης” στη Nova



Οι συμφωνίες είναι στο τραπέζι, το λόγο τώρα έχουν οι ομάδες για να αγωνιστούν και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον.  Η nova κάνοντας ρελάνς συγκέντρωσε το σύνολο των μεταδόσεων, των 3 δημοφιλέστερων αθλημάτων (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ) σε Ελλάδα και Ευρώπη και δήλωνε πλέον έτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχοντας λάβει «ψήφο εμπιστοσύνης» από την επενδυτική εταιρεία Fine Life  Group LTD.


Η ανακοίνωση της Forthnet προς το ΧΑΑ αναφέρει πως η Fine Life  Group LTD απέκτησε το 27,04% που κατείχε η Ολλανδική Delta Lloyd N.V., αν και η οικονομία της Ελλάδας βρίσκεται σε περίοδο σκληρής ύφεσης. Η μάχη για το triple play, με τον ΟΤΕ για την παροχή τηλεφωνίας, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης θα είναι μεγάλη και όπως φαίνεται η Forthnet κρύβει «άσους» στο μανίκι της» προσελκύοντας ενδιαφερόμενους.


Όμως, το ζητούμενο για τον τηλεθεατή και κυρίως για όσους παρακολουθούν το ελληνικό αθλητισμό, είναι να μπορούν να δουν τους αγώνες των ομάδων τους, ειδικά σε αυτή την εποχή όπου τα οικονομικά είναι υπό δραματικό περιορισμό.  Η Nova έχοντας συμβόλαια  για τη SuperLeague, το Champions League, το  Europa League, τη Basket League , τη EurοLeague και τη Vollley League, έχει εξασφαλίσει πλήθος αθλητικών μεταδόσεων ελληνικών ομάδων από τα κανάλια  novasports  αφήνοντας το  ενδιαφέρον  πεδίο των άλλων ποδοσφαιρικών θεαμάτων στον ΟΤΕ TV.  Τα σημαντικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, το αγγλικό, το ισπανικό , το γερμανικό, το ιταλικό είναι στον ΟΤΕ TV, ενώ το ελληνικό αθλητικό περιεχόμενο περιορίζεται στη football League και το Κύπελλο Ελλάδας. Η αυριανή πρώτη κοινή συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή των εκπροσώπων του ελληνικού Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Βόλεϊ και της Nova, αποκτά ειδικό βάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: