25.7.13

Τα φιλικά Θρύλου και Ατρομήτου στη Nova



Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αύριο, σε αποκλειστική και ζωντανή μετάδοση, τους φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου, Στουτγάρδη – Ολυμπιακός και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Ατρόμητος.
  Ο αγώνας των «ερυθρολεύκων» θα διεξαχθεί στο «Geberit Arena», αύριο ( 20:00) και θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά. Λίγο αργότερα στις 21:30 τα κανάλια Novasports 2 & Novasports 2 HD θα καλύψουν τον δεύτερο φιλικό αγώνα του Ατρόμητου με αντίπαλο την αγγλική Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Λιώρης και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο ο Αποστόλης Λάμπος.

Και οι  ευρωπαϊκές «μάχες» του Αστέρα Τρίπολης θα μεταδοθούν  αποκλειστικά από τη Nova. Το Novasports2  θα μεταδώσει την Πέμπτη 1η Αυγούστου στις 21:30, τον εντός έδρας αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ραπίντ Βιέννης στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.  Επίσης, σε περίπτωση που οι Αρκάδες κατακτήσουν το εισιτήριο για τη φάση των Play offs του Europa League, τα κανάλια Novasports έχουν εξασφαλίσει την αποκλειστική προβολή του εντός έδρας αγώνα που θα διεξαχθεί στις 22 ή 29 Αυγούστου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: