30.4.13

Συνάντηση με Χατζηδάκη για ισολογισμούς


Short stories30.04.2013

Κύπελλο Ελλάδας-ΑΝΤ1: Ο ΑΝΤ1 TV θα είναι το ελεύθερο κανάλι, που θα μεταδώσει Μην χάσετε το Σάββατο 11 Μαΐου στις 20:30 το μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2012-2013, μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού σε ζωντανή σύνδεση από τον ΟΤΕ TV.  Λίγο πριν το κρίσιμο ματς, έρχεται ο Κυριακός Καψής στο Pre Game show και παρουσιάζει όλα τα τελευταία νέα μέσα από ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ, από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.


Ισολογισμοί: Συναντήση με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη  για το ζήτημα της μή δημοσίευσης ισολογισμών, θα έχουν σήμερα οι, Δ. Τρίμης(ΕΣΗΕΑ), Μ. Αντωνιάδου (ΕΣΗΕΑ), Μ. Γκάνας (ΕΠΗΕΑ και Γιώργος Μυλωνάς(ΕΤΗΠΤΑ).

«Rectify»: Η νέα δραματική σειρά της AMC Networks, “Rectify”, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στον OTE TV, μέσα από το Sundance Channel, λίγες ημέρες μετά την προβολή της στην Αμερική, τη Μ. Πέμπτη, 2 Μαΐου, (23.00).

«Bossa Nova»: «Η Βραζιλία στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος του πέμπτου επεισόδιο του ντοκιμαντέρ «Bossa Nova» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, το οποίο θα προβάλει την Μ. Παρασκευή 3 Μαΐου (22:00) το Novasports 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: