30.4.13

Ρέαλ-Ντόρτμουντ στη Nova





Ο δρόμος που χωρίζει το «Santiago Bernabeu» από το «Wembley» απέχει μόλις… 90 λεπτά και η Ρεάλ Μαδρίτης με την Ντόρτμουντ καλούνται να τον διαβούν, προκειμένου να κλείσουν μία θέση στο μεγάλο τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαϊου (21:45).
Ο αποψινός  επαναληπτικός ημιτελικός (21:45) από τη Μαδρίτη και θα μεταδοθεί απευθείας από τη nova (NS 1 & NS 1 HD)  σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα τα στιγμιότυπα, αλλά και το ρεπορτάζ από το Μόναχο στην εκπομπή «Champions Live» από το Novasports1 με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο.


To Europa League παίρνει την σκυτάλη από το Champions League και τη Μεγάλη Πέμπτη οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά μέσα από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD τον επαναληπτικό αγώνα Τσέλσι – Βασιλεία για την ημιτελική φάση του θεσμού, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Με τη λήξη των δύο αγώνων (Μπενφίκα-Φενερμπάχτε, ΑΝΤ1) στη nova  σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος που παρουσιάζει τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: