20.2.13

Ξανά στο επίκεντρο ο 902 TV




 Τη συχνότητα του 902 TV διεκδικεί από το ΚΚΕ ο ΣΥΡΙΖΑ  “Στο ΚΚΕ, ως βασική δύναμη της Αριστεράς τότε, το 1989, στο πλαίσιο του ενιαίου Συνασπισμού, είχε παραχωρηθεί η συχνότητα του 902”, έγραφε η “Αυγή της Κυριακής”, ζητώντας  “να παραμείνει στον χώρο της Αριστεράς”.
“Δεν πρόκειται για περιουσιακό στοιχείο ενός κόμματος, αλλά για κοινωνική περιουσία της Αριστεράς”, υποστηρίζει η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.  Ο σταθμός εκπέμπει εκ νέου πρόγραμμα (ταινίες) για το οποίο γίνεται έλεγχος από το ΕΣΡ για το αν τηρεί τις προϋποθέσεις του νόμου. Προηγήθηκε η ανακοίνωση του κόμματος για το κλείσιμο του σταθμού, η σχετική ενημέρωση προς το ΕΣΡ και στη συνέχεια η ανάκληση της αίτησης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η συχνότητα του 902 είχε παραχωρηθεί στον ενιαίο τότε συνασπισμό.Το κκε αποχωρώντας απο τον συνασπισμό κράτησε τον σταθμό καταχρηστικά,ενώ δεν του ανήκε.Στην πορεία μετέτρεψε τον 902 σε ένα απέραντο παζάρι τηλεπωλήσεων και διαφημίσεων σκουπιδιών.Με την πτώση της διαφημιστικής πίτας και μην έχοντας κέρδη,το κκε έκλεισε δήθεν τον σταθμό με σκοπό να τον πουλήσει,παζαρεύοντας με τους μιντιάρχες,ακόμα και με τον Ζούγκλα!!.Επειδή οι συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό και σαν ΄τετοιο δεν αγοράζονται και ούτε πωλούνται το κκε δεν έχει δικαίωμα να παζαρεύει τον 902.Ο ΄΄συριζα πρέπει να απαιτήσει ο σταθμός να παραμείνει στην Αριστερά,να γίνει η φωνή του εργαζόμενου και όχι των φτηνών τηλεσκουπιδιών και τηλεπωλήσεων.