21.2.13

Αν η ΕΡΤ είναι "μαγαζί" τους, τότε γιατί συντάσσονται με τους ιδιώτες;


Short stories

Short Stories21.02.2013 
**Έχασε τον έλεγχο το κυβερνητικό επιτελείο επί της επικοινωνίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ολάντ, και αφού η ΕΣΗΕΑ είχε κηρύξει στάση εργασίας στην ΕΡΤ, τα στελέχη επί της επικοινωνίας έδωσαν εντολή να μεταδίδονται διαρκώς τα πρωινά πλάνα, της άφιξης του Γάλλου Προέδρου στην Αθήνα  στη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά. Η ΕΣΗΕΑ δεν έκανε πίσω και κράτησε την απεργία για να εισπράξει την οργισμένη επίθεση του Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος αν και έγινε υφυπουργός  διατήρησε την ιδιότητα του μέλους του σωματείου.


**Έμμεση διάψευση από την πλευρά του Έθνους για τις επαφές μεταξύ ΔΟΛ και Πηγάσου. Ο διευθυντής της εφημερίδας, Θανάσης Τσεκούρας, διαμήνυσε πως δεν πρόκειται να υπάρξει συγχώνευση. Είναι αυτή άραγε η τελική απόφαση;

**Στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας προσέφυγε η ΕΣΗΕΑ για τους απλήρωτους εργαζόμενους στο «Ριζοσπάστη».  Στην προσφυγή αναφέρονται πως στους εργαζόμενους «οφείλονται οι αποδοχές των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου 2012 και Ιανουαρίου 2013.


**Κι άλλες αλλαγές στην ΕΡΤ. Για τη θέση του γενικού οικονομικού διευθυντή της εταιρείας προορίζεται ο  Λουϊζο Μπέλα Φέμινα, προερχόμενος από τη Newsphone στη θέση του Πέτρου Μάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: