1.1.13

Κάθε τέλος και μια αρχή

Χθες βράδυ αποχαιρέτησα τις ακροάτριες και τους ακροατές του Σκάι 100,3. Μια συνεργασία που μετρούσε περισσότερα από 10 χρόνια, ξεκινώντας από μια εβδομαδιαία εκπομπή για τα Μέσα Ενημέρωσης και φτάνοντας με καθημερινή παρουσία στο πρόγραμμα του σταθμού.  Η απόφαση για την αποχώρηση ήταν δύσκολη, αλλά ήταν  δική μου. Έκανα την αίτηση για την υπαγωγή στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου και αυτή εγκρίθηκε, οπότε με το Νέο Έτος δεν ανήκω στο δυναμικό του σταθμού.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το κοινό που άνοιγε την εκπομπή και ακολούθησε δύσκολα εγχειρήματα, όπως αυτό των δηλώσεων από το Αρχείο του Σκάι, το οποίο δημιούργησε ο Δημήτρης Μαρούλης. Και ο Δημήτρης για τους δικούς του, λόγους έκανε την ίδια επιλογή. Στην ομάδα ήταν και είναι ο  Λεωνίδας Σακλαμπάνης, ο οποίος είχε την ευθύνη παραγωγής του προγράμματος, και παραμένει στο σταθμό. Χωρίς το Λεωνίδα, η εκπομπή δεν θα είχε αυτή την ταυτότητα.


Οφείλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν τη δυνατότητα να αποκτήσω την εκπομπή και κυρίως τον ιδιοκτήτη του σταθμού, Γιάννη Αλαφούζο. Ταυτόχρονα και όλους εκείνους του συναδέλφους που συνεργάστηκαν για να βγαίνει με αξιοπρέπεια στον αέρα η εκπομπή.
Κάθε φορά, στόχος της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής ήταν να περιγράψουμε με εντιμότητα τα γεγονότα, για να μεταδώσουμε, όσα κοιτάμε και δεν βλέπουμε.

Η εποχή του Μνημονίου αλλάζει τους ανθρώπους, με πράξεις που δεν είναι ορατές. Παράγει  συναισθήματα και προκαλεί αποφάσεις πρωτόγνωρες.

Η ζωή συνεχίζεται όπως και ο αγώνας. Από το τέλος, γεννιέται η αρχή.'Η τουλάχιστον θα το προσπαθήσουμε.
2 σχόλια:

nicktoumpelis είπε...

Καλή συνέχεια, κ. Κουφόπουλε!

Ανώνυμος είπε...

καλη συνεχεια και καλη τυχη.Μπορουμε να σε ακουσουμε καπου αλλου?Μανολης φιλος της εκπομπης e.mail:mao10012000@yahoo.gr