3.1.13

Ποιος δεν θέλει την "Ελευθεροτυπία";


Short stories03.01.2013

Σε 7 μέρες θα κυκλοφορήσει η «Ελευθεροτυπία» με την προϋπόθεση πως θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια της τελευταίας στιγμής που προκύπτουν. Στόχος είναι η κατάκτηση μιας ικανοποιητικής κυκλοφορίας που θα επιτρέψει την εφημερίδα να ανακάμψει, έτσι ώστε να δανειοδοτηθεί από τις τράπεζες και να μπορέσει να καλύψει τις υποχρεώσεις έναντι των εργαζομένων της Χ. Κ. Τεγόπουλος. Μαζί με την εφημερίδα θα λειτουργήσει ταυτόχρονα και το site, αλλά και η κυριακάτικη έκδοση.


* Χθες έληξε η νέα προθεσμία για τη θητεία του ΕΣΡ.  Παρά τις αντίθετες αποφάσεις του ΣτΕ, η θητεία του ΕΣΡ παρατάθηκε με νόμο, μέχρι να βρεθούν τα νέα μέλη που πρέπει να αντικαταστήσουν τους 4 που πρέπει να αποχωρήσουν.

**Με ποσοστό 27,6% παρέμεινε πρώτο το δελτίο ειδήσεων του Mega το 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία Nielsen. Δεύτερο το δελτίο του ΑΝΤ1 με 21,6% και τρίτος ο Alpha με 18,4%. Το δελτίο του Star έκλεισε με ποσοστό 11,9%, ενώ η ΝΕΤ με 7%, ξεπέρασε τελικά το Σκάι που συγκέντρωσε το 6,8%.

**Νέο πρόσωπο για το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, εξακολουθεί να ψάχνει η διοίκηση της ΕΡΤ. Ο στόχος της αντικατάστασης της Έλλης Στάη παραμένει, ενώ στην παρουσιάστρια θα της «χρυσώσουν το χάπι» προτείνοντας να διατηρήσει την εκπομπή της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: