12.12.12

«Επίθεση» με πρόσφορες από Forthnet




Με πακέτα προσφορών για συνδρομητική τηλεόραση, Internet και τηλεφωνία  επιχειρεί να αυξήσει τους συνδρομητές της η Forthnet.  Η μάχη άλλωστε στη συνδρομητική τηλεόραση είναι σκληρή. Η nova  στο 9μηνο του 2012 είχε 367.157 πελάτες στο 9μηνο του 2012, έναντι 96.773  του  OTE TV.



Την Παρασκευή διακόπτεται στη Θεσσαλονίκη η αναλογική μετάδοση του σήματος των τηλεοπτικών σταθμός και ο όμιλος  προσφέρει  την υπηρεσία «Nova επίγεια», για τους κατοίκους των νομών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας, και προσφέρει τον High Definition, MPEG4 αποκωδικοποιητή, NovaBox HD 831, με 69 ευώ και δώρο 3 μήνες θέαμα από τη Nova επίγεια, χωρίς συνδρομή και χωρίς καμία δέσμευση, με αθλητικό πρόγραμμα με όλα τα ντέρμπι και 4 από τους 8 αγώνες της Superleague. Ακόμη στην προσφορά περιλαμβάνονται  επιλεγμένοοι αγώνες από την Premier League,  το UEFA Champions League και Europa League, όλες τις μεγάλες ταινίες του Hollywood και  το παιδικό πρόγραμμα Disney XD.

Η πρώτη Χριστουγεννιάτικη προσφορά,  με δωρεάν τηλέφωνο internet ως 24Mbps και μέρος του προγράμματος της nova προς 29,90 ευρώ εξάντλησε τα αποθέματα σε δορυφορικά πιάτα και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει από τον Ιανουάριο . Στο πακέτο περιλαμβάνεται το   αθλητικό πρόγραμμα του Novasports 1 με όλα τα derby και 4 από τους 8 αγώνες, σειρές, ταινίες , ντοκιμαντέρ, κ.α.

Τέλος στο σκέλος των τηλεπικοινωνιών η  Forthnet ανακοίνωσε  την παράταση ισχύος των  δύο της κεντρικών προσφορών της, για το Forthnet 2play Economy με 24,90 ευρώ ανά μήνα και  το Forthnet ADSL με 17,90 ευρώ το μήνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: