13.12.12

"Πάθος" για το Euronews...


Short stories 13.12.2012
“Θέλουν να αποσπάσουν πόρους και περιουσιακά στοιχεία της ΕΡΤ, να βολέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα “δικά τους παιδιά” με πλούσιες αμοιβές, να διώξουν συμβασιούχους ορισμένου χρόνου, να ενισχύσουν τις -κερδοφόρες για τους φίλους- τους εξωτερικές και μεικτές παραγωγές σε βάρος του δυναμικού της εταιρείας και πάνω απ’ όλα, να χειραγωγήσουν το περιεχόμενο των εκπομπών της” δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δ, Τρίμης για τα σχέδια της κυβέρνησης στην ΕΡΤ.


Τη συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και άλλων 29 προσώπων, κατηγορουμένων για σειρά αδικημάτων που οδήγησαν στη διακοπή λειτουργίας της Proton Bank, διέταξε το Πρωτοδικείο Αθηνών.

**Μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Παναγιώτα Φακού, κατέθεσε, για την προοπτική εκχώρηση συχνότητας από την ΕΡΤ στο  Euronews  για τη μετάδοση του  προγράμματος και στην ελληνική γλώσσα, κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ , Γιάννης Μιχελάκης.


**Μετακίνηση «βόμβα»  στον Τύπο. Ο Σταύρος Λυγερός, μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με την «Καθημερινή», θα συνεργάζεται πλέον με το συγκρότημα της  Real, στην εφημερίδα και το ραδιόφωνο του Ν. Χατζηνικολάου και του Ανδρέα Γ. Κουρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: