7.6.12

Short stories 07.06.2012



Ένας σπουδαίος δημοσιογράφος, ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 70  χτυπημένος από τον καρκίνο. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 1965. Εργάστηκε  σε πολλές εφημερίδες  και το 1981 ορίστηκε γενικός διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, θέση που διατήρησε μέχρι το 1987, οπότε διορίστηκε Πρόεδρος της ΕΡΤ Το 1993 ορίστηκε για δεύτερη φορά γενικός διευθυντής του ΑΠΕ, θέση που διατήρησε μέχρι το 2004 αναμορφώνοντας το πρακτορείο.  Μετά την ολοκλήρωση της θητείας του ορίστηκε σύμβουλος της νέας γενικής διεύθυνσης.



 **Παρέμβαση στο ΕΣΡ από τηλεθεατές για το τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ για τα παιδιά. Το διαφημιστικό μήνυμα που μεταδίδεται δωρεάν από τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς εμφανίζει ένα δάσκαλο να μιλάει σε μαθητές δημοτικού για την Ελλάδα που είναι εκτός ευρώ. 

**48ωρη απεργία στους ραδιοφωνικούς σταθμούς V-FM, Best Radio  του ομίλου Λυμπέρη,  και Nitro και Derti  της ΙΜΑΚΟ, κήρυξαν ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ. Τα δύο σωματεία  ζητούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών στους δημοσιογράφους και στους διοικητικούς υπαλλήλους.

**Προσλήψεις δημοσιογράφων στο Mega, με χαμηλότερες αποδοχές για την κάλυψη των κενών από τη μαζική αποχώρηση των 24 την προηγούμενη βδομάδα. Μεταξύ των προσώπων που ανεβαίνουν στη Μεσογείων και ο Ανδρέας Κωνσταντάτος. 


Η σειρά Magic City αντικαθιστά το Game of Thrones στη nova.  Ο δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς σειράς φαντασίας του HBO  τελείωσε και  η nova   από τις 12 Ιουνίου και κάθε Τρίτη στο Novacinema1 & Novacinema HD, στις 22.00 θα προβάλει το μαφιόζικο «Magic City»   Η σειρά του Mitch Glazer - δημιουργού των Passion Play και Great Expectations διαδραματίζεται στο Μαϊάμι της δεκαετίας του ’50, την εποχή που ο Κάστρο κατέλαβε την Κούβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: