2.5.12

Short stories 02.05.2012



 **Παραμένει στην πρώτη θέση το δελτίο ειδήσεων  του Mega με το 27,4%, έναντι 22,6% του ΑΝΤ1, τον  Απρίλιο. Η μόνη σημαντική  αλλαγή  είναι η άνοδος του Σκάι  στο 8,2%  αφήνοντας στην τελευταία θέση 6,3%  τη ΝΕΤ με 6,3%. Ο Alpha έπιασε το 17%, ενώ το δελτίο ειδήσεων του Star  Channel με life style περιεχόμενο στο 13,1%.    

**Χωρίς ενδιαφερόμενο ο πλειστηριασμός του Nitro Radio, από τη Eurobank . Η  αρχική τιμή έναρξης ήταν στα  2,2 εκατ. ευρώ,  ενώ φαίνεται πως η ραδιοφωνική εταιρεία φαίνεται να κουβαλάει κι άλλα χρέη.   
** «Πράσινο φως» από  το ΕΣΡ  για τη μεταβίβαση του NRG 98 (πρώην Oasis) στη Θεσσαλονίκη  από τη «Ν. Φελέκης και ΣΙΑ ΕΕ» και τους Ν. Φελέκη και Φαίδρα Σαρικάκη, προς  τους Ανδρέα Γιαννίκο, Αμαλία και Μαγδαληνή Γιαννίκου.
** Νωρίτερα τελειώνουν τα ψυχαγωγικά προγράμματα των ιδιωτικών σταθμών λόγω του Euro 2012 και των  Ολυμπιακών αγώνων. Με δεδομένες και τις συνεχείς περικοπές, μια σειρά από ψυχαγωγικές εκπομπές, σειρές και σόου κατεβάζουν αυλαία στο τέλος Μαΐου. 
 **Το World Tour Brasil 2012  ξεκινάει αυτό το μήνα  μέσα από την ΟΤE TV.  Η βραζιλιάνικη ομάδα προετοιμάζεται για το Mundial 2014 και ο πρώτος αγώνας που θα δείξει η ΟΤΕ TV, είναι με τις ΗΠΑ, σε Υψηλή Ευκρίνεια από τα κανάλι OTE Sport .

Δεν υπάρχουν σχόλια: