7.3.12

Short Stories 07.03.2012



Τη χορηγία του  ΟΠΑΠ στους αγώνες Basket League και Basket Euroleague, ενέκρινε το ΔΣ της ΕΡΤ. Η εταιρεία απέκτησε, έναντι συνολικού κόστους 168.500 ευρώ  πλέον ΦΠΑ μια σειρά ντοκιμαντέρ με  τις καλύτερες στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων, συνολικής διάρκειας 41 ωρών (εκ των οποίων οι οκτώ ώρες σε High Definition), με στιγμιότυπα από όλες τις διοργανώσεις του 20ου και 21ου αιώνα.


**Το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλοι εργαζόμενοι που θα υποστηρίξουν την πρόταση της Μ.. Τεγοπούλου είναι ανοικτό, κατά τη σημερινή εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής της  Χ. Κ. Τεγόπουλος στο άρθρο 99 του Χ.Κ. Τεγόπουλος.

**Προς συνεργασία με τον Αθήνα 984 για την επαναλειτουργία του Air βαδίζει η ΕΡΤ, ακολουθώντας το σχέδιο Μόσιαλου. Τις διαπραγματεύσεις θα κάνουν για λογαριασμό της ΕΡΤ, οι Π. Σαμούρης και  Δ. Παπαδημητρίου .

**Να καλέσει σε απολογία  την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως μέλος της Τρόικα, για τις περικοπές  στην ΕΡΤ  και τις συνέπειες στην ελευθερία έκφρασης, ζητάει με αναφορά της προς το Ευρωκοινοβούλιο. η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: