24.11.11

Short stories 24.11.2011



**Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο διευθύνων σύμβουλος του  Alter 9και όχι του Star όπως γράψαμε εκ παραδρομής χθες)  Κώστας Γιαννίκος. Προηγήθηκε η απολογία του στον 10ο τακτικό ανακριτή,  για το κακούργημα της μη καταβολής Φ.Π.Α., ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

**Η πλευρά του επιχειρηματία υποστήριξε  πως η ένταξη στο άρθρο 99 απαγορεύει  την οποιαδήποτε μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης του νομίμου εκπροσώπου της και πως κατ’ επέκταση είναι ποινικό αδίκημα «η πληρωμή πιστωτών της εταιρείας, ακόμα και αν αυτή αφορά χρέη προς το δημόσιο».

**Αύριο στην ΕΣΗΕΑ (11.00) είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της ΠΟΕΣΥ για τους εργαζόμενους στα δημόσια/ δημοτικά ΜΜΕ με αντικείμενο την εργασιακή εφεδρεία.  Την  ίδια ώρα και ως τις 5.00το απόγευμα έχει προκηρυχθεί 6ώρη στάση εργασίας.

**Μέχρι τις αρχές του νέου έτους εκτιμάται πως θα έχει δημοσιευτεί η απόφαση του πρωτοδικείου Πειραιά επί των ασφαλίστικών μέτρων που κατέθεσε η Forthnet εναντίον του Σκάι για τα στιγμιότυπα του Champions League. Το δικαστήριο στην υπόθεση αυτή δεν εξέδωσε προσωρινή διαταγή και έτσι ο Σκάι συνεχίζει κανονικά τη μετάδοση των εκπομπών.

**Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες ο κύκλος των μαρτυρικών καταθέσεων στην αρμόδια εισαγγελέα στην υπόθεση των δικαιωμάτων των αγώνων του Champions League (2012-15) που εξασφάλισε η ΕΡΤ.

**Με 2 προωθητικές ενέργειες σε Αθήνα (ΜETRO MALL) και Θεσσαλονίκη (COSMOS MALL) επικοινώνησε  χθες η nova  στο ευρύ κοινό απόψε την πρώτη 3D πιλοτική μετάδοση  του αγώνα  Μίλαν – Μπαρτσελόνα για το  Champions League

** Το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή με τον 19ο και τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο Ιντερλάγος της Βραζιλίας, σε απευθείας μετάδοση (17.00) από τον  Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια: