24.11.11

«Ληστεία στην ΕΡΤ»


Πλήρη υποστήριξη από την  Αλέκα Παπαρήγα και τον Αλέξη Τσίπρα στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ και του ΑΠΕ,  για να μην εφαρμοστεί η διάταξη για το ενιαίο μισθολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία.  
«Πίσω από τον όρο της εξυγίανσης βρίσκεται μια προσπάθεια και υποβάθμισης της ενημέρωσης και ενίσχυσης της ιδιωτικής τηλεόρασης και κυρίως θέλουν να απαλλαγούν από τους εργαζόμενους δημοσιογράφους και το υπόλοιπο προσωπικό» δήλωσε μεταξύ άλλων η γενική γραμματέας του ΚΚΕ μιλώντας για την ΕΡΤ, στη συνάντηση που είχε με την συντονιστική επιτροπή των δημοσιογράφων των δύο κτιρίων.  Η Α. Παπαρήγα χαρακτήρισε ως «ληστεία» τη «μεταφορά των αποθεματικών της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, που δημιουργήθηκε από τη μείωση των μισθών τα τελευταία χρόνια».

 «Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μετατρέψει την ΕΡΤ σε μια νέου τύπου ΥΕΝΕΔ» εκτίμησε μεταξύ άλλων  ο, Αλέξης Τσίπρας  «Ο κ. Βενιζέλος, ο υπουργός των Οικονομικών αποφάσισε να βάλει χέρι στο πλεονασματικό ταμείο της ΕΡΤ, που είναι πλεονασματικό εξαιτίας της εισφοράς όλων των πολιτών από το ανταποδοτικό τέλος»  πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: