8.11.11

Short stories 08.11.2011




**Στην προκήρυξη του διαγωνισμού για τη διανομή και εκμετάλλευση του σήματος των 3 ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων της ΕΡΤ , παγκοσμίως, πλην  της Ευρώπης προχώρησε η εταιρεία. Η διάρκεια της είναι για 3 έτη, με δικαίωμα μονομερούς παράτασης για ένα και οι πρόσφορες πρέπει να κατατεθούν ως τις 23 Δεκεμβρίου.


**Σε 694 ευρώ πλέον ΦΠΑ ανήλθε το κόστος των δικαιωμάτων που πλήρωσε η ΕΡΑ ΣΠΟΡ στην Ε.Π.Ο. για τη μετάδοση του φιλικού Ελλάδα- Κροατία, τον περασμένο Οκτώβριο. Το κόστος καλύφθηκε από χορηγούς, ενώ το αγγελιόσημο 21,5% επιβάρυνε την Ε.Π.Ο.

**Με ποσοστό  5,3% το Σκάι Goal κέρδισε τη μάχη της θεαματικότητας την περασμένη  αγωνιστική από την «Αθλητική Κυριακή», η οποία λόγω των πολιτικών γεγονότων μετακινήθηκε από τη ΝΕΤ στην ΕΤ1, με  4,6%.
**Σήμερα είναι προγραμματισμένη στο ΕΒΕΑ η ημερίδα τηςΠΟΕΣΥ για το μέλλον  για τα δημόσια ΜΜΕ με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών και δημοσιογράφων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
**Σε συνάντηση με δικηγόρο καλούν, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στον όμιλο Τεγόπουλου σύμφωνα με την  πρόσφατη απόφαση της γενικής συνέλευσης για την  πρόσληψη δικηγόρου σχετικά με την ενίσχυση της νομικής διεκδίκησης των εργασιακών μας δικαιωμάτων».

 **Διευρύνονται  τα εγκληµάτα για τα οποία θα επιτρέπεται η άρση του απορρήτου χρηστών των blogs  σύμφωνα με το σχεδιασμό της Επιτροπή για την Αντιµετώπιση του Ηλεκτρονικού Εγκλήµατος του υπουργείου Δικαιοσύνης κατά την τελευταία συνεδρίασή της. Μέλη της επίτροπής προτείνουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος»  να αίρεται το απορρήτου για όλα τα κακουργήµατα, αλλά και για τα πληµµελήµατα για τα οποία ο νόµος προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών µηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: